aanbod van tegelwerken

Breed assortiment in Tegelwerken voor Badkamers, toileten, vloeren keukens en meer.

NR tegelwerken levert een breed assortiment in Tegelwerken. Hieronder een impressie van de diversiteit van Tegel toepasbaarheid.
Badkamerbetegeling

Een badkamer is niet meer weg te denken en word graag gezien en gebruikt als aangename leefruimte. Klassiek of modern, net wat bij u past. Het voorbewerken van wanden, muurtjes bouwen en plateaus een bad of douchebak plaatsen en loodgieters werk-schilderwerk en stuc en kitwerk behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Toiletbetegeling

Bij het Toillet zijn er tal van mogelijkheden. Het kan ook een leuke plek zijn om je creativiteit de vrijheid te geven. Het plaatsen van inbouw toiletten behoord tot onze mogelijkheden. Dit zodat alles onder 1 dak kan blijven. Daarbij het volledig afkitten.

Keukenbetegeling

Uw keuken is een middelpunt in huis. Een plek om te koken, eten, praten. Een ruimte die zowel praktisch als mooi en gezellig moet zijn. Een goede keuze van tegel is daarom van groot belang. Wij kunnen altijd helpen met het juiste advies en ideeen voor het maken van uw keuze.

Vloerbetegeling

De vloer is de basis is voor de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte. Voor het uitzoeken van de juiste vloertegels is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. De slijtvastheid van de tegels is erg belangrijk bij de keuze van de juiste vloertegels. En het formaat en legrichting van de van de vloertegels moeten weer passen bij de geplande inrichting van de ruimte waarin we de tegels moeten leggen. Hierbij geven wij u ook graag advies

 
 

Prijzen

 

Wist je dat..? De tips en tricks

 

Materialen & partners

   
bekijk de prijzen »   bekijk alle tips & tricks»   bekijk al onze materialen & Partners »
 

Offerte aanvragen

Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u geheel vrijblijvend online een offerte aanvragen. U krijgt dan binnen 2 dagen van ons een prijsopgaaf.

Offerte nu aanvragen »

 
© Copyright NR Tegelwerken | snel naar: NR Schilderwerken | DOEN! Webontwerp & Grafisch ontwerp