NR Tegelwerken

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de beste producten!

NR tegelwerken heeft een jarenlange ervaring op het gebied van tegelwerken, of het nu gaat om uw badkamer, vloeren, toiletten of buitenterras. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de beste producten voor uw huis!
 
 
Projecten

Badkamerbetegeling
Een badkamer is niet meer weg te denken en word graag gezien en gebruikt als aangename leefruimte. Klassiek of modern, net wat bij u past.


Toiletbetegeling
Bij het Toillet zijn er tal van mogelijkheden. Het kan ook een leuke plek zijn om je creativiteit de vrijheid te geven.


Keukenbetegeling
Uw keuken is een middelpunt in huis. Een plek om te koken, eten, praten. Een ruimte die zowel praktisch als mooi en gezellig moet zijn.


Vloerbetegeling
De vloer is de basis is voor de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte. Voor het uitzoeken van de juiste vloertegels is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren.

responsive carousel
 
 
Wist u dat..? de TIPS & TRICKS.

Wij helpen u graag op weg en maken uw wijzer over tegelwerken.

Hoe kan u uw badkamer optisch groter laten lijken? Waarmee kan u accenten leggen in uw keuken? Wat is een geschikte tege voor uw vloer? Hier vindt u de antwoorden!

Offerte aanvragen

Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u geheel vrijblijvend online een offerte aanvragen. U krijgt dan binnen 2 dagen van ons een prijsopgaaf.
Bekijk alle tips & tricks »

Offerte nu aanvragen »

 
 
© Copyright NR Tegelwerken | snel naar: NR Schilderwerken | DOEN! Webontwerp & Grafisch ontwerp